977 501 747
Urgències: 693 033 928
info@hubmedic.es
Doctors qualificats

Amb 10 anys d'experiència

Servei mutualistes

Consulta la teva mútua

Servei personalitzat

Assesorament mèdic

Psicologia i psicopedagogia

La psicología és la ciència de la ment i del comportament.

Conscients que la salut i el benestar integrals són indisociables d’un cos i una ment humana saludables, al centre Hubmedic vetllem perquè cada pacient es senti globalment bé amb un mateix. Per això oferim serveis de psicologia i psicopedagogia a càrrec de la nostra psicòloga Elisabet Alba a través de metodologies que permeten el desenvolupament de la persona.

Tractament de les emocions i transtorns de la conducta

Ansietat, estrés, depressió, baixa autoestima, crisis de pànic, obsesions/compulsions, fòbies, dol, problemas conductuals, crisi vital.  

Assesorament i treball amb famílies

Es preten ajudar a la contrucció de noves formes d’entendre, desenvolupar la relació i actuacions amb els fills mitjançant una reflexió i intercanvi d’experiències interfamiliars.

Reeducacions psicopedagògiques

Es tracta d’una intervención individual, adreçada a nens i joves que presenten dificultats d’aprenentatge, com dislèxia, TDAH, discalcúlia, dèficit d’atenció, dèficit del llenguatge o l’hiperactivitat. L’objectiu és millorar la relació que te el nen o l’adolescent amb el procés i estil d’aprenentatge, és a dir, la forma d’adquirir els coneixements i millorar així el seu aprenentatge.

Orientacións educatives

L’orientació educativa abarca a l’individu en un tot durant el seu desenvolupament, des de l’entrada al col·legi fins que tria una professió, inclús va més enlla, orienta als profesionals que no han trobat la vocació amb la seva professió.

Reforç escolar

Primària, ESO, Batxillerat i formació professional.

Tècniques d’estudi

L’objectiu és millorar l’actitud davant l’estudi i treballar la motivació a l’hora de realizar tasques escolars, identificant les habilitats individuals i reforçant-les.